Членовите на мрежата СТЕП од регионите Полог и Елбасан ја организираа првата заедничка работилница за креирање заеднички туристички пакети

Проектот меѓу Македонија и Албанија СТЕП ќе организира првата работилница во Попова Шапка Членовите на мрежата СТЕП од регионите Полог и Елбасан ја организираа првата заедничка работилница за креирање заеднички туристички пакети Проект за зајакнување на иновативен...

Министерството за економија објавува „ ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПОДДРШКА НА МАНИФЕСТАЦИИ ПО ИНТЕРЕС НА РАЗВОЈОТ НА ТУРИЗМОТ ЗА 2019-та година “. Краен рок за поднесување на предлозите e 15-ти Март 2019 година

Министерството за економија објавува „ ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПОДДРШКА НА МАНИФЕСТАЦИИ ПО ИНТЕРЕС НА РАЗВОЈОТ НА ТУРИЗМОТ ЗА 2019-та година “. Краен рок за поднесување на предлозите e 15-ти Март 2019 година Предмет на поддршка: Доделување средства за покривање на дел од...

Во Елбасан почна подготовката за заеднички туристички производи на членките на СТЕП

http://meta.mk/vo-elbasan-pochna-podgotovkata-za-zaednichki-turistichki-proizvodi-na-chlenkite-na-step/ Во Елбасан почна подготовката за заеднички туристички производи помеѓу Македонија и Албанија Во Елбасан почна подготовката за заеднички туристички производи помеѓу...